20/10/2020: Update

Het in de juiste volgorde overnemen van de extra’s uit Zuigen uit de Tenen bleek toch iets te hoog gegrepen voor mij, dus dat is nu gecorrigeerd en de kerstwenskaart-verstekeling is naar de overeenkomstige sectie in Varia verhuisd. Tevens is nog wat achtergrondinformatie van Luc toegevoegd over deze extra:

9/9/2020: Update

Naast me gewezen te hebben op een paar kleine onjuistheden over de Plunk! Integrale (die nooit is uitgegeven, behalve schijnbaar zeer recentelijk in China), heeft Luc ten behoeve van tacozip.blog zijn digitale archieven doorgespit.

De conclusie was dat een groot deel van het Taco Zip materiaal (bijna alle schetsen, brieven, scenarios, enz.) nooit gedigitaliseerd is, omdat die dateren van voor 1996, het jaar waarop Luc zijn eerste Powermac aanschafte.

Gelukkig heeft hij toch een digitale “rommelmap” – van slechts 1.6Gb voor me weten samen te stellen – dus Tacozip.blog zal gaandeweg nog verder worden gevuld met Taco Zip materiaal.

Mochten jullie zelf nog Taco Zip materiaal hebben dat niet zou misstaan op deze website, laat me het dan even weten via de Feedback sectie op de Over Tacozip.blog pagina.

22/8/2020: Lancering van de Tacozip.blog pagina

We zijn live! Wat is er zoal te vinden? Een algemene tijdlijn met allerhande achtergrondinformatie over Taco Zip, de makers, de strips en andere publicaties, zoals in de Volkskrant, Robbedoes en Journal de Spirou. Plunk heeft vanzelfsprekend zijn eigen stek verdiend en mijn 6 favoriete gags uit elk van de publicaties (de 5 albums en de Weekblad Robbedoes) zijn opgenomen op de desbetreffende pagina’s. Niet-gepubliceerd Taco Zip gerelateerd werk, alsmede fanart, dédicaces, et cetera, vind je (vooralsnog) op de Varia pagina.

Veel plezier!