De beste wensen (euh… alsnog…)

Buiten de nooit uitgebrachte wenskaarten voor Interstat die reeds in Taco Zip 5 waren opgenomen, zijn er voor die serie nog een aantal andere kaarten ontworpen.

Verschillende (eindejaars)wenskaarten van de hand van Cromheecke, Fritzgerald en/of Letzer, die privé en zakelijk werden verstuurd.

Taco Zipje (Cursor)

Het verdwijnen van Taco Zip uit de Volkskrant gaf aanleiding voor een protestlied door de band Plunk. Bijgaand de pagina uit Cursor, het weekblad voor medewerkers en studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, die hier aandacht voor had.

Heavy Kunst als cover

Als Jos Joosten – hoogleraar Moderne Nederlandse letterkunde in Nijmegen en één van de twee oprichters van de uitgeverij die is vernoemd naar Vantilt – samen met Thomas Vaessens een boek schrijft over Postmoderne Poëzie in Nederland en Vlaanderen, is de Heavy Kunst omslag van Taco Zip best wel een logische keuze:

Heinz & Taco Zip

Waarschijnlijk een promotie van de hand van Heinz-maker René Windig voor Windig & De Jong’s uitgeverij Gezellig & Leuk, waar ook de eerste twee Taco Zip stripalbums zijn verschenen.

2 thoughts

  1. De tekening van Plunk en de aap van Heinz is de achterkant van Circus Heinz (album 8 van Heinz), ik denk getekend door Windig en De Jong maar ben niet zeker.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s