8 thoughts

   1. De eerste strookjes in Robbedoes kwamen voor in de marges, volgens mij, soms zelfs bijna in de nietjes. Ik vroeg me af of je die ook hebt. (met slordiger kadertjes). In ieder geval : ik blijf volgen. 🙂 groetjes.

    Like

  1. Het bleef knagen, dus toch maar al die oude Robbedoesen digitaal doorgebladerd. Geen stroken gemist. De eerste stroken zaten inderdaad tot aan de nietjes maar de scans waren goed genoeg (of viel alleen de Cromheecke-Fritzgerald credit er deels af). Ook nog een paar interessante nieuwe dingen gevonden. Dus dank daarvoor!

   Like

   1. De allereerste strookjes zijn heel anders getekend. Daarom dat ik niet zeker wist of je ze allemaal had geplaatst. Dus toch! Fantastisch, zoals de hele site. groetjes.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s